VISITA LA NOSTRA NOVA WEB

dimecres, 16 de gener del 2013

La poma i el reggae


Hola amics. Abans de que demà gaudiu com mai amb el nostre nou programa dedicat als humoristes us volem comunicar dues notícies, una de bona i l'altra també.

Primer de tot, ahir la bona gent que forma l'equip de Mossega la poma van recomanar-nos en el seu podcast. Per a qui no els conegui, mal fet, us direm que es tracta d'una comunitat d'usuaris d'Apple en català. A més de tenir un podcast setmanal on repassen tota l'actualitat de les pomes, també tenen una web ben maca per visitar i on podreu trobar el programa d'ahir, on ens mencionen cap al minut 52. Pareu bé les orelles.



Per altra banda, també us volem comunicar amb goig i alegria que hem fitxat per SomReggae FM. Què és això? Doncs una nova emissora de ràdio situada a la bonica vila de S'Agaró dedicada al bon humor i la música. Allà compartirem graella amb programes amics com Quin Misteri i Planeta Martos entre d'altres. Ens hi podreu escoltar cada divendres a les 7 del vespre.

És tot? Sí, és tot. Us deixem amb els nervis a la panxa fins demà, que ja sabeu, nova entrega del programa. Porteu-vos bé!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada