VISITA LA NOSTRA NOVA WEB

dissabte, 15 de desembre de 2012

ara un podcast? fa falta?

 Ja feia temps que hi pensava. Volia fer un podcast, jo sol, sense ajuda de ningú. Fer-ho a la meva manera sense dependre de ningú: ni dels seus horaris, ni opinions, ni gustos, ni res. Però després vaig reflexionar-hi, i la veritat, no tinc una veu gaire bonica, i aguantar-la durant una hora podria ser un suplici (pregunteu-li als meus amics). Vaig apartar la idea, un paio parlant durant una hora no interessaria a ningú.

Llavors va ser quan vaig conèixer en Jaume, per Facebook. No sé qui va demanar la petició d'amistat a qui ni quina amistat en comú teníem, però va passar. Total, que un cop amics “faceboockils” vaig xafardejar el seu compte, com fem tots en aquests cassos. I cony, quina sorpresa! Aquell eixerit resultava ser d'allò més interessant: tenia un grup de musica, dibuixava còmics i tenia un sentit de l'humor singular, que en aquest cas “singular” vol dir exactament això, singular. Durant les següents setmanes ens vam començar a intercanviar comentaris i a fer-nos conyes. Érem com una parella d'aquelles que surten a les pel·lícules que s'enamoren per carta; almenys en el meu cas. Com podia que ser que aquell home polifacètic no fos famós? No ho arribava a comprendre. Vaig decidir fer-hi alguna cosa i el vaig entrevistar a la meva web. Segurament no el vaig llançar a l'estrellat però si que em va quedar clar que volia fer alguna cosa amb ell, i no, no era sexe ni res semblant.

Va ser just un dia tombat al llit pensant en com fer-me ric sense matar-m'hi gaire quan em vaig il·luminar. Vaig tancar la bombeta que havia encès sense voler i em vaig dir: ”és ell, amb ell he de fer el podcast”. I així li vaig dir, però va tirar pilotes fora. Semblava interessar-li ben poc, és més, encara ara dubto si ha escoltat mai un podcast o sap què és. Però a la segona va anar la vençuda i el vaig convèncer amb males arts: jo ho faria tot i ell només hauria de xerrar.

Una setmana després ja estem a punt per gravar la primera entrega del nostre podcast i no sé del cert ni de què parlarem, ni sí es podrà escoltar amb un mínim de qualitat i ni sí tindrà èxit. Això sí, us puc prometre que no haureu sentit res igual, ja sigui per bé o per mal.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada